NaslovnicaVijestiNogometaš Marseillea brutalno opleo po Neymaru nakon ozljede!

Nogometaš Marseillea brutalno opleo po Neymaru nakon ozljede!

Nogometaš Marseillea Jordan Amavi brutalno je opleo po Neymaru nakon ozljede u derbiju francuske Ligue 1, zbog čega će Brazilac propustiti utakmicu protiv Reala u Ligi prvaka.

Centralna vijest u Francuskoj je teška ozljeda Neymara na velikom derbiju između PSG-a i Olimpique Marseillea a, strasti je dodatno raspalio defanzivac ekipe iz Marseillea Jordan Amavi.

“Igrali smo sasvim normalno protiv Neymara. Samo mislim da je on tražio nevolju. Samo vam kažem ono što sam vidio na terenu. Čekao nas je da ga pritisnemo, a onda u posljednjem trenutku je gurao loptu od sebe.”

[su_watch_live_football]

“Što je očekivao? Ne znam, ali mislim da je tražio probleme. Što siješ, to i žanješ. Svi znaju koliko je talentiran, ali on je nas čekao prije no što se oslobađao lopte” rekao je Amavi za Radio Monte Carlo.

Od prve do posljednje minute susreta fudbaleri Paris Saint-Germaina su pokazali da su odlično raspoloženi za igru, te se samo može reći da je sreća fudbalera Marseillea što nisu primili više pogodaka.

Transfer glasine: Ancelotti se vraća u Premier ligu, Barca dovodi zvijezdu Tottenhama, City i United se bore za nogometaša Reala

ZVANIČNO: Velike promjene u Ligi prvaka od sezone 2018/19!

Mrežu gostujuće ekipe prvi je pogodio Mbappe, greška odbrambenog igrača Marseillea, koju koristi Mbappe i dovodi svoju ekipu u prednost.

Drugi pogodak PSG je postigao u 27. minuti nakon loše reakcije Rolanda koji trese svoju mrežu. Rezultatom 2:0 se otišlo na pauzu.

Na samom otvaranju drugog poluvremena Cavani je na asistenciju u 55. minuti riješio pitanje pobjednika, te postavio konačni rezultat od 3:0.

Marseille je imao ozbiljnu šansu u 63. minuti kada je Rolando poušao glavom, ali je golman Paris Saint-Germaina odlično odbranio njegov udarac.

Neymar je polomio metatarzalnu kost i oporavak obično traje od šest do osam tjedana. Međutim iz kluba su priopćili da Brazilac neće na operaciju, što je pojačalo spekulacije da bi možda ipak mogao biti spreman za uzvratnu utakmicu osmine finala Lige prvaka protiv madridskog Reala u Parizu, koji je na programu 6. ožujka, a aktualni prvak Europe u glavni grad Francuske dolazi s prednošću od 3:1.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

 

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!