NaslovnicaVijestiNogometaš Real Madrida i hrvatske reprezentacije Mateo Kovačić pred povratkom u Italiju!

Nogometaš Real Madrida i hrvatske reprezentacije Mateo Kovačić pred povratkom u Italiju!

U Italiji, kako sada stvari stoje, još uvijek nisu zaboravili na Mateo Kovačića i na njegove sjajne partije u Inter, a navodno su ga pratili skauti sredinom tjedna u Parizu, gdje je sa svojim Realom izbacio PSG i odigrao vrlo zapaženu ulogu u pobjedi kraljevskog kluba.

Mateo Kovačić pred povratkom u Italiju

Mateo Kovačić je bio jedan od najlošijih pojedinaca na terenu u bolnom porazu Reala u decembru u „El Clasicu” protiv Barcelone, te je od tada bivši član Dinama čekao pravu priliku da bi se ponovno dokazao. Dobio ju je za uzvrat osmine finale Lige prvaka s PSG-om u Parizu te se pokazao kao savršena zamjena sunarodnjaka Luke Modrića i Toni Kroosa.

Kovačićev nastup je privukao interes sa Apeninskog poluotoka, odakle je i stigao u Real Madrid. Među onima koji kucaju na vrata Kovačiću je navodno njegov bivši klub Inter, koji je na Parku Prinčeva u utorak imao i svoje skaute. Dobro informirani talijanski mediji također govore o interesu Milana a o mogućem povratku u Lombardiju, novinari su ga pitali nakon trijumfa nad PSG-om.

>> Gerrard otkrio koga bi volio da Liverpool dobije u četvrtfinalu Lige prvaka

“Ne znam, teško je govoriti o povratku u Milan u ovom trenutku. Sviđa mi se Italija i Milan. Nikad se ne zna”, kratak je bio je pred novinarima Premium Sporta, tajanstveni Kovačić, koji je bio sretan sa svojim timom u Parizu, gdje je prema njegovu mišljenju, Real pokazao da je potpuno drugačiji tim u Ligi prvaka.

[su_bonus]

“Odigrali smo sjajnu utakmicu. Ova ekipa je u Ligi prvaka sasvim drugačija. Uložili smo mnogo truda, i mnogo smo sretni. Cristiano Ronaldo je nevjerojatan. Dovoljno je samo da mu date jednu priliku. Teško je ostati na klupi, ali ja sam spreman za svaku utakmicu. Večeras sam igrao i pobijedili smo “, rekao je hrvatski reprezentativac.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Kylian Mbappe kupio vilu u Madridu od Sergija Ramosa za 18...

0
Kylian Mbappe, jedna od najvećih zvijezda svjetskog nogometa, sve više se povezuje s Real Madridom. Iako još uvijek nije službeno potvrđeno, sve naznake upućuju...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!