NaslovnicaVijestiNogometaš Uniteda: "Ovdje me tretiraju kao ubojicu, ne znam da li ću...

Nogometaš Uniteda: “Ovdje me tretiraju kao ubojicu, ne znam da li ću ostati!”

Nogometaš Uniteda požalio se na tretman u engleskoj Premier ligi, te izjavio da nije siguran da li će ostati na Old Traffordu.

Marouane Fellaini iz Manchester Uniteda izjavio je kako se u Engleskoj tretira kao “ubojica” i nije siguran da će ostati na Old Traffordu.

“Za mene navode da sam agresivan igrač, ubojica. Ja sam fanatičan, ekipa ostvaruje i najteže pobjede, a u nekoliko situacija sam ispao zlikovac. Što bi trebao raditi kada me netko povuče za kosu? To sve zvuči kao šala, ali zaista je bolno “, rekao je Fellaini belgijskim medijima.

[su_premierleague]

Požalio se zbog tretmana u engleskoj Premier ligi.

“Prošle sezone sam bio suspendiran poslije derbija sa Cityjem pošto sam navodno glavom udario (Sergija) Aguera. On je stao ispred mene, a onda je pao, mrtav. Ali, ne, ja sam dobio crveni karton. Igrači često pokušavaju da me provociraju, a znate li koliko sam žutih kartona dobio prošle sezone? Samo četiri u 45 utakmica “, dodao je belgijski nogometaš.

Transfer glasine: Real i Barca u borbi za nogometaša Uniteda, City kupuje u Barceloni, pet klubova zainteresovano za Goretzku

Juventus odbio ponudu Uniteda od 70 miliona + igrač za Dybalu

Početkom godine Manchester United je aktivirao klauzulu za produženje Fellainijevog ugovora na još godinu dana, ali je neizvjesno hoće li 30-godišnji nogometaš ostati na Old Traffordu.

“Dali su mi ponudu, možda će biti još jedna. Ne znam da li ću je prihvatiti. Vidjet ćemo. Ne možeš to tek tako učiniti, u trenutku. Da me ne žele u klubu, već bi me obavijestili”, naveo je Fellaini.

Fellaini je govorio o njegovoj situaciji sa trenerom Uniteda Joseom Mourinhom.

“Trener poštuje želje i odluke njegovih igrača”, dodao je.

Fellaini je igralo devet ligaških utakmica ove sezone i postigao tri gola, a trenutno se oporavlja od ozljede koljena.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!