NaslovnicaVijestiNogometaši se nalaze u situaciji bez izlaza? Nepoznata sudbina Manuela Neura, najveća...

Nogometaši se nalaze u situaciji bez izlaza? Nepoznata sudbina Manuela Neura, najveća prepreka za produžetak ugovora je korona virus

Bayern ima sedam igrača koji imaju ugovore samo još za sljedeću godinu. Manuel Neuer već duže vrijeme pregovara o novom ugovoru, ali trenutačno vrijeme u kojoem se nalazimo mu nikako ne ide na ruku.

neuer propušta

Jedan od najzaposlenijih klubova tijekom pandemije je njemački prvak Bayern. Unatoč krizi, Bavarci već treniraju, sklapaju nove ugovore i također pregovaraju s igračima koji će produžiti ugovore. Jedan od takvih je i vratar Manuel Neuer, koji na novom ugovoru radi već duže vrijeme, čak i sada kad jr nogometni svijet zaustavljen već tjednima.

Velika drama u porodici legende Bayerna: Supruga Nizozemca pozitivna na koronavirus!

Međutim, pregovori su zastali. Ne samo zato što njemački reprezentativac želi ugovor do 2025. godine, već i zbog zahtjeva za izuzetno visokom plaćom. Neuer želi postati igrač s najvećom plaćom u timu, što znači da zahtijeva čak 20 milijuna eura godišnje plaće. To je bruto iznos, naravno.

Bild tvrdi da u bavarskom klubu, gdje Robert Lewandowski i Philippe Coutinho (iako Neuer zarađuje 15 milijuna dolara godišnje) toliko zarađuju, ne namjeravaju ispuniti takva očekivanja. Inače, ako Neuer ode, Bayern s prvim srpnjem dobija Aleksandra Nubela iz Schalkea, i to besplatno.

Nove destinacije za Neura se spominju madridski Real ili londonski Arsenal.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Pogledajte kako je Sandro Tonali namjestio svoj žuti karton protiv...

0
Nogometaš Sandro Tonali se suočava s ozbiljnim optužbama zbog sudjelovanja u kockarskim aktivnostima, što bi moglo rezultirati dugotrajnom suspenzijom iz nogometnih natjecanja. Tonali, talijanski...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!