NaslovnicaVijestiVelika drama u porodici legende Bayerna: Supruga Nizozemca pozitivna na koronavirus!

Velika drama u porodici legende Bayerna: Supruga Nizozemca pozitivna na koronavirus!

Dugogodišnji igrač Bayerna i nizozemske reprezentacije i svojevremeno velika europska nogometna zvijezda Arjen Robben otkrio je da se nalašao usred pandemije koronavirusa, jer trenutno zbog virusa prolazi kroz tešku obiteljsku dramu.

Nedavno umirovljeni nizozemski virtuoz Arjen Robben otkrio je da je prolazi kroz težak period tijekom pandemije koronavirusa, jer je njegova supruga Bernadien zaražena novim koronavirusom.

Transfer glasine: Coutinho se vraća u Englesku, bek napušta Barcelonu, Kondogbia na meti velikog kluba

“Nije bilo lako, ni sada nije lako iako se Bernadien oporavlja. Osjećala se vrlo loše. Najgori su joj bili pritisak u grudima i problemi sa disanjem. Ovo nije nešto što proživiš za dan ili dva, potrebno je dosta vremena da se vratiš na pravi put. Dva tjedna bili smo u karanteni kod kuće i srećom njeno se stanje nije pogoršalo za to vrijeme. Bilo je vrlo teško. Duboko je disala i govorila mi je da se osjeća kao da joj netko sjedi na plućima.” – opisao je svoje iskustvo jedan od najboljih igrača Bayerna u skorije vrijeme.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!