NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Coutinho se vraća u Englesku, bek napušta Barcelonu, Kondogbia na...

Transfer glasine: Coutinho se vraća u Englesku, bek napušta Barcelonu, Kondogbia na meti velikog kluba

Pandemija korone uveliko je poremetila planove kompletne civilizacije pa tako i u nogometu. Pitanje je da li će se sezone uopšte privesti kraju a zbog toga je i pod znakom pitanja ljetni transfer rok. Da li će klubovi trošiti, da li će uopšte biti ovog transfer roka? Saznat ćemo u skorije vrijeme a do tada uživajmo u transfer glasinama.

Tottenham je ušao u utrku za napadača Barcelone Philippea Coutinha, a njegov trenutni klub Bayern odlučio je da mu ne stane na put u tom tranfseru. Mirror navodi da Barca želi prodati 27-godišnjaka i pregovara o ugovoru o mogućoj posudbi u ekipu Chelseaja sa mogućim otkupom ugovora.

Lionel Messi odgovorio na tvrdnje da je platio kauciju od 1.3 milijuna za Ronaldinha!

Junior Firpo priznao je da mu prva sezona na Camp Nou “nije bila laka”, ali još uvijek je odlučan pokazati zašto je Barcelona prošlog ljeta odlučila uložiti u njegov talent. Firpo je u kolovozu dovršio transfer u Barcu od 18 milijuna eura iz Real Betisa, a u kolovozu se obavezao na petogodišnji ugovor s španjolskim prvakom. Ipak, interes za njegove usluge pokazao je Inter iz Milana i posudba bi mogla biti realna opcija.

Vezni igrač Valencije Geoffrey Kondogbia mogao bi biti dostupan za 30 milijuna eura ovog ljeta, objavio je Standard. 27-godišnjak je povezan s prelaskom u Tottenham, a sedmoplasiranoj Valenciji možda će biti potrebna finansijska sredstva ako se ne uspiju kvalificirati u Ligu prvaka.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!