NaslovnicaVijestiNogometna zvijezda Manchester Cityja Benjamin Mendy zajedno s pomoćnikom silovao mlade žene...

Nogometna zvijezda Manchester Cityja Benjamin Mendy zajedno s pomoćnikom silovao mlade žene u zaključanim sobama

Nogometna zvijezda Manchester Cityja Benjamin Mendy i njegov prijatelj zaključavali su žene u sobe i oduzimali im telefone prije nego što su ih silovali, rečeno je na sudu.

Francuski reprezentativac zlorabio je svoje bogatstvo i slavu kako bi namamio žene u svoj dom u Cheshireu i silovao ih kada su ili rekle ne ili bile previše pijane da pristanu, rečeno je danas na suđenju u Chesteru.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Sudu je također rečeno da je pronalazio mnoge žene u noćnim klubovima u Manchesteru i često uz pomoć svog prijatelja Louisa Saha Matttuirea, kojem se također sudi zbog optužbi za višestruka silovanja i seksualne napade.

Dvojac je optužen da je pokazao apsolutnu ravnodušnost prema 13 mladih žena koje su navodno napali. Seksualno zlostavljanje mladih žena za njih je postalo igra, rečeno je na sudu. Ženama su navodno po dolasku oduzimali telefone prije nego što su ih ostavili u radnoj i glavnoj spavaćoj sobi, koje imaju “posebna vrata za zaključavanje”.

Tužitelj Timothy Cray rekao je poroti da je Mendy bio prilično poznat nogometaš u vrijeme zločina.

“Imao je ugovor s Manchester Cityjem i bio je pobjednik Svjetskog prvenstva s francuskom reprezentacijom. A ovih dana slava privlači pozornost. Slava donosi novac. A zbog Mendyjeva bogatstva i statusa, drugi su mu bili voljni pomoći da dobije ono što želi. Jedan od Sahinih poslova bio je pronaći mlade žene i stvoriti situacije u kojima bi mogle biti silovane i seksualno napadnute. Ove su žene bile za jednokratnu upotrebu i samo su koristile za seks”, rekao je Cray.

Man City potrošio je prijavljenih 89 milijuna dolara na potpis Mendyja iz francuskog Monaca 2017. godine. Posljednji je put igrao za klub 15. kolovoza 2021., nakon čega je klub objavio: “Manchester City može potvrditi da je Benjamin Mendy suspendiran do istrage nakon što ga je policija danas optužila. Stvar je podložna pravnom procesu i klub stoga ne može davati daljnje komentare dok se taj proces ne završi.”

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!