NaslovnicaVijesti"Nova Hertha" krenula ambicionzno u transfer rok: Predstavljeno treće najskuplje pojačanje u...

“Nova Hertha” krenula ambicionzno u transfer rok: Predstavljeno treće najskuplje pojačanje u historiji kluba!

U berlinskom klubu Herthi polako kreću u akciju. Prvi novajlija neće biti Švicarac Granit Xhaka, nego će to postati igrač za kojeg su Berlinčani platili treću najveću odštetu u klupskoj povijesti.

Hertha iz Berlina, nakon dolaska novog investitora Lars Windhorsta, planira velike stvari jer želi u svoje redove namamiti velika i zvučna imena poput Granita Xhake, Juliana Draxlera ili Mario Gotzea. Hertha je posljednjih tjedana bila u pregovorima, ali sada je uprava kluba formalno sklopila prvi posao, što ukazuje da su ambicije kluba narasle na višu razinu.

(FOTO) Zvijezda Barcelone uočena na Emiratesu u derbiju protiv Uniteda: Da li ovo znači da će preći u Arsenal?

Novi član Herthe postao je 22-godišnji defenzivni vezni Santiago Ascacibar, koji se u glavni grad seli iz drugoligaša Stuttgarta. Ascacibar, unatoč ispadanju ‘Švabea u drugu ligu u Njemačkoj, uživa veliki ugled, a Hertha je za njega morala poseći duboko u džep plativši čak 10 milijuna eura odštete za njega; što je treća najskuplja kupovina u klupskoj povijesti nakon Austrijanca Valentina Lazara i Belgijca Dodija Lukebakija za kojeg je Hertha ovo ljeto platila čak 20 milijuna eura.

Ascacibar, četverostruki argentinski reprezentativac, potpisao je s Herthom četverogodišnji ugovor, prenose njemački mediji.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!