NaslovnicaVijestiNovi dres Manchester Cityja procurio u javnost, navijači iznenađeni: "Je li ovo...

Novi dres Manchester Cityja procurio u javnost, navijači iznenađeni: “Je li ovo Fenerbahče?”

Navijače Manchester Cityja iznenadila je potencijalna nova gostujuća garnitura za sezonu, koja je izvan uobičajenih boja kluba. Ovaj dres, dominiran tamnoplavom i žutom bojom, s prugama duž cijele površine, izazvao je nelagodu kod mnogih fanova, koji smatraju da previše podsjeća na dres turskog Fenerbahčea. Dizajniran od strane Pume, ovaj dres izaziva raspravu među navijačima o vjernosti klupskim tradicijama i estetskom identitetu.

Od 2019. godine, Manchester City surađuje s Pumom, a prema ugovoru, Nijemci Englezima isplaćuju 80 milijuna eura. Klub se trenutačno bori za osvajanje Premier lige, dok će se u finalu FA kupa suočiti s Unitedom. U Ligi prvaka, momčad Pepa Guardiole ispala je u četvrtfinalu protiv Reala iz Madrida nakon izvođenja jedanaesteraca.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!