NaslovnicaVijestiNovinarka iznervirala Mullera: Vama je to smiješno?!

Novinarka iznervirala Mullera: Vama je to smiješno?!

Dan nakon podviga i eliminacije Bavaraca, čitava Europa priča o hitu zvanom Kiel. Njemački drugoligaš je šokirao minhenski Bayern i izbacio ga iz njemačkog Kupa.

Mnogima je drago što je jedan mali klub uspio da na koljena baci velikana – osim naravno navijača i igrača Bayerna.

Novinarka je poslije utakmice mogla da se uvjeri koliko je izabranicima Hansija Flicka teško pala eliminacija iz najmasovnijeg natjecanja.

Vezistu Bayerna je iznerviralo pitanje novinarke, koju je interesovalo kakva je atmosfera u svlačionici giganta iz Minhena.

“Šta mislite, kakva je atmosfera? Vama je to smiješno?!” upitao je Muller.

Novinarka je odgovorila da jeste smiješno, s obzirom na to da Bajern ovako rano iz Kupa nije ispao 20 godina.

“Atmosfera je kakva jedino može biti. Imali smo samopouzdanje pred izvođenje penala, probali smo, ali oni su bili nepogriješivi. Zamislite i sami kakva je atmosfera”, zaključio je Muller.

Podsjetimo, Kiel je od prvaka Europe i Njemačke bio bolji nakon izvođenja penala (6:5), a poslije regularnog dijela i produžetaka rezultat je bio 2:2.

Najnovije vijesti

Chelsea ga platio 62 milijuna eura. Ove sezone je odigrao samo...

0
Obavještavamo navijače Chelseaja da će 20-godišnji veznjak Romeo Lavia biti odsutan do kraja sezone zbog ozljede. Ova situacija nastavlja dramu oko perspektivnog igrača čiji...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!