NaslovnicaVijestiNovo pojačanje za Redse: Liverpool pobjedio u utrci za "De Ligta" u...

Novo pojačanje za Redse: Liverpool pobjedio u utrci za “De Ligta” u nastajanju!

Engleski mediji izvještavaju da je Liverpool pobjedio u velikoj borbi za još jednog nizozemskog bisera, koji je, unatoč godinama, već igrao u nizozemskoj eliti u kojoj je sakupio u prošloj sezoni 15 nastupa.

Europski prvak, ekipa Liverpoola, prema izvješćima medija sa Otoka, pobjednik je bitke za “novog Matthias de Ligta”, koji trenutno igra u redovima nizozemskog prvoligaša Zwollea. Riječ je o tek 17-godišnjem središnjem braniču Seppu van den Bergu, koji je unatoč rosnoj dobi već ušao u prvi tim i upisao solidnih 15 nastupa u najjačoj nizozemskoj ligi.

Transfer glasine: Tottenham obara klupski rekord, Real ima alternativu za Pogbu, Buffon se vraća u Italiju

Transfer je neslužbeno vrijedan oko 3 milijuna eura, a Liverpool je morao u borbi za njegov potpis predočiti vrlo jake argumente, jer su ga u svoje redove željeli dovesti i najbolji nizozemski klubovi Ajax i PSV te njemački gigant Bayern iz Münchena.

Liverpool očito jako vjeruje talentiranim nizozemskim defanzivcima, jer su i prošlog ljeta iz Ajaxa doveli 16-godišnjeg Ki-Janu Hoevera, koji je već debitirao u prošloj sezoni u prvom timu a ne treba ni napominjati da nizozemac vodi i glavnu riječ u Liverpoolovoj odbrani – Virgil van Dijk.

Najnovije vijesti

Kylian Mbappe kupio vilu u Madridu od Sergija Ramosa za 18...

0
Kylian Mbappe, jedna od najvećih zvijezda svjetskog nogometa, sve više se povezuje s Real Madridom. Iako još uvijek nije službeno potvrđeno, sve naznake upućuju...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!