NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Tottenham obara klupski rekord, Real ima alternativu za Pogbu, Buffon...

Transfer glasine: Tottenham obara klupski rekord, Real ima alternativu za Pogbu, Buffon se vraća u Italiju

Uskoro počinje ljetni transfer rok a već je završeno nekoliko velikih transfera u kojima je glavnu ulogu imao Real Madrid. Za očekivati je da se Realu pridruže i ostali velikani koji će eventualnom kupovinom pojačati svoju momčad. Ludnica počinje!

Buffon napušta PSG

Tottenham je blizu dogovora što se tiče kupovine veznjaka Lyona Tanguya Ndombelea, navodi Telegraph. Londonski klub spreman je platiti 55 milijuna funti za 22-godišnjaka koji bi nadmašio dosadašnji rekord od 42 milijuna funti koji je plaćen za Davinson Sanchez prije dvije godine. Ako dvije strane postignu dogovor, to će biti prva kupovina Tottenhama još od Lucasa Moure iz Paris Saint-Germaina u siječnju 2018. godine.

POZNAT RAZLOG: Evo zbog čega Paul Pogba ne želi otići u Real Madrid!

Bivši golman Italije Gianluigi Buffon mogao bi se vratiti u Juventus, tvrdi Gianluca di Marzio. 41-godišnjak je proveo 17 godina u Torinu prije nego što se prošlog ljeta pridružio Paris Saint-Germainu u jednogodišnjem ugovoru. Buffon je sada napustio PSG po isteku ugovora i spreman je napraviti šokantni povratak u Juve na godinu dana kao back-up za Wojciech Szczesnya.

Real Madrid bi mogao poslati ponudu za Ajaxovog Donny van de Beek ako ne uspiju dovesti Paula Pogbu, javlja Marca. Real je impresioniran Van de Beekovim nastupima tijekom Ajaxove kampanje u kojoj su došli do polufinala Lige prvaka prošle sezone. Kao rezultat toga, smatraju 22-godišnjeg veznjaka kao ‘plan B’ ako njihov transfer za veznjaka Manchester Uniteda ne uspije.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!