Bet365 Otvori racun                                                                                                                                                                  
           
   
                                      Bet365 Otvori racun                                                                                                                                                                  
           
      
                                                                    Bet365 Otvori racun                                                                                                                                                                  
           
        
                                      Bet365 Otvori racun  
      
NaslovnicaVijestiNovosti u VAR tehnologiji za Europsko prvenstvo

Novosti u VAR tehnologiji za Europsko prvenstvo

Na Europskom prvenstvu u Njemačkoj, koje počinje danas, odluke video VAR tehnologije koja pomaže sucima bit će detaljnije objašnjene i prikazane na velikim ekranima na stadionima.

UEFA je učinila ovaj korak kako bi odluke VAR tehnologije bile jasnije za navijače i medije. Tehnička objašnjenja odluka koje će VAR tim i glavni sudac donijeti izvan terena bit će prikazana i detaljno objašnjena na velikim ekranima te će biti dostupna televizijskim stanicama radi brzog objašnjenja svake situacije.

Na primjer, umjesto jednostavnog prikaza da je dosuđen jedanaesterac zbog igranja rukom, novo objašnjenje će detaljno pokazati koji igrač je igrao rukom, kojom rukom je lopta dotaknuta, i zašto su ti detalji utjecali na konačnu odluku VAR-a.

U srijedu u Minhenu, izvršni direktor Sudijskog komiteta UEFA-e Roberto Rosetti predstavio je transparentniju proceduru. Najavio je da će suci moći objasniti odluke kapetanima timova, dok će ostali igrači koji prigovaraju ili traže informacije biti opomenuti žutim kartonom. Ovo pravilo već je primijenjeno na sva tri finala ovogodišnjih europskih klupskih natjecanja.

Momčadi koje imaju vratara kao kapetana prije utakmice će odabrati igrača u polju koji će zamijeniti vratara u toj ulozi, a sudac će moći obrazložiti odluku tom igraču.

Najnovije vijesti

Predsjednik Argentinskog nogometnog saveza angažirao radnika da mu briše znoj

0
Copa America se bliži završetku, a Argentina će 14. srpnja pokušati obraniti titulu u finalu protiv Kolumbije. Međutim, argentinska javnost posljednjih dana ne raspravlja...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!