NaslovnicaVijestiKO GUBI IMA PRAVO DA SE LJUTI? Antoine Griezmann bez imalo poštovanja...

KO GUBI IMA PRAVO DA SE LJUTI? Antoine Griezmann bez imalo poštovanja napao osvajača Zlatne lopte Luku Modrića

Treće mjesto u konkurenciji za Zlatnu loptu osvojio je Francuz Antoine Griezmann, koji ne skriva veliko razočaranje, jer nagradu nije osvojio on ili netko od njegovih suigrača iz francuske reprezentacije reprezentacije.

Francuska zvijezda Antoine Griezmann u posljednjih mjesec dana vodio je prilično intenzivnu kampanju koja je imala za cilj da nogometnu publiku uvjeri kako je on zaslužio da osvoji Zlatnu loptu ili u “najgorem mogućem scenariju” kako ju je zaslužio neko iz Francuske reprezentacije.

Dirljiva reakcija Modrićevog oca nakon što je saznao da je Luka osvojio Zlatnu loptu

Napadač Atletica morao se pomiriti sa porazom još prije dodijele nagrada jer je bilo manje ili više jasno kako će ona pripasti Luki Modriću.

„Ja sam u mojoj domovini, sretan sam ovdje i nadam se lijepoj noći. Vidjet ćemo glasove. Šteta, jer nisu svi ovdje ali u svakom slučaju, za mene, ova nagrada je vrlo važna”, rekao je, prije dodijele nagrada, te dodao.

„Bila bi velika šteta ukoliko nagradu ne osvoji Francuz. Možda danas Liga prvaka vrijedi više od Svjetskog prvenstva. Vidjet ćemo”, rekao je Griezmann.

Nakon dodijele, Griezmann se zapitao što bi još morao učiniti kako bi osvojio nagradu.

„Velika čast je biti na pobjedničkom postolju, biti svjetski prvak. Računam na to da će moji saigrači iz reprezentacije u budućnosti biti na mjestu gdje se danas nalazi Luka. Osvojio sa Ligu Europa, Svjetsko prvenstvo… Što još trebam učiniti? Ne znam, zaista ne znam. “

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!