NaslovnicaVijestiO čemu se radi?! Sjajni veznjak Sportinga Bruno Fernandes obara rekord legendarnog...

O čemu se radi?! Sjajni veznjak Sportinga Bruno Fernandes obara rekord legendarnog Franka Lamparda!

Ofanzivni veznjak Sporting Lisabona Bruno Fernandes uskoro bi mogao oboiriti rekord Engleza Franka Lamparda, koji drži rekord za najviše postignutih pogodaka u elitonom europskom nogometu kao veznjak u jednoj sezoni.

Sporting iz Lisabona jučer je dobio ulaznicu za veliko finale portugalskog kupa, a gradski derbi protiv Benfice ponovo je odlučio igrač koji ove sezone ima fenomenalnu statistiku. Dvadesetčetverogodišnji vezni igrač Bruno Fernandes postigao je jedini pogodak u utakmici, te je svojoj ekipi obezbjedio ulazak u finale i meč sa ekipom Porta.

Ronaldo nahvalio Zidanea: Inteligentan je i zna kako da vodi ekipu!

Fernandes je već došao do svog 26. pogodka u ovoj sezoni, što je još impresivnije ako znamo da je on veznjak. Fernandes postiže mnogo pogodaka iz slobodnih udaraca, koji su mu specijalnost, a posebno je usavršio udarce iz tzv. “drugog plana” i u ovom elementu se ističe kao jedan je od rijetkih nogometaša u Evropi.

U najboljem europskom prvenstvu Premier ligi, Frank Lampard može se pohvaliti najuspješnijom golgeteskom sezonom, kada je u sezoni 2009/10 u dresu Chelseaja u svim natjecanjima postigao 27 golova ili jedan više od Fernandesa. U spomenutoj sezoni, Lampard je postigao golove u prvenstvu, tri u FA kupu i jedan u Liga kupu te u Ligi prvaka.

Fantastična sezona Portugalaca, koji je prvi put ozbiljno upozorio na sebe u Italiji, gdje je prije odlaska u Sporting odlično igrao u Sampdorii, nije prošla nezapaženo. Sporting, koji ima ozbiljne financijske probleme, drži ključ gospodarskog oporavka u prodaji igrača, a ukoliko United ponudi sumu koju budu tražili, Fernandesa bio mogli gledati od ljeta u Engleskoj.

Najnovije vijesti

Stefan Ristovski uputio poruku navijačima Rijeke: “Ne mrzim vas, ali ste...

0
Dinamo je ostvario nevjerojatan preokret u derbiju 33. kola SuperSport HNL-a, pobijedivši Rijeku rezultatom 2:1, čime im je pobjegao na četiri boda, tri kola...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!