NaslovnicaVijestiO sudbini Higuaina odlučujue Juventus: Argentinac već u januaru mijenja klub?!

O sudbini Higuaina odlučujue Juventus: Argentinac već u januaru mijenja klub?!

Talijanski mediji izvještavaju da će se već u siječnju desiti velika razmjena napadača između ekipa Chelseaja i AC Milana, ali će za realizaciju transfera biti potrebno zeleno svijetlo od strane Juventusa.

HIGUAIN OTKRIVA

Argentinski golgeter Gonzalo Higuain tijekom ljeta bio je uključen u atipični transfer, koji se odnosio na razmjenu igrača Milana s Juventusom, no u siječnju bi ponovno mogao zamijeniti klub, opet u transferu koji uključuje razmjenu igrača. Talijanski mediji izvijestili su o pregovorima proteklih dana između Chelseaja i Milana, s idejom da će se iz Milana Gonzalo Higuain preseli u Chelsea a napadač Chelseaja Alvaro Morata navodno bi se preselio u Milano.

Transfer glasine: Solskjaer u januaru dovodi iskusnog veznjaka Dortmunda, Liverpool kupuje sjajnog napadača, Ramsey odabrao novi klub

Higuain nije previše zadovoljan kako se sezona razvija u Milanu, a također je snažan magnet za transfer zbog trenera Chelseaja Maurizia Sarrija, s kojim je već uspješno surađivao u ekipi Napolija. Pod vodstvom Sarrija Higuain se razvio u jednog od najboljih napadača u europskom nogometu, a na vrhuncu snage u Serie A je postigao čak 36 pogodaka.

Morata u Chelseaju ne može biti najzadovoljniji, jer postaje sve jasnije da Morata nije vrsta napadača koji favorizuje Sarri.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!