NaslovnicaVijestiOdgovor iz Katalonije: Barcelona dovodi nogometaša kojeg porede sa Raphaelom Varanom

Odgovor iz Katalonije: Barcelona dovodi nogometaša kojeg porede sa Raphaelom Varanom

Prema španjolskim medijima, Barcelona će potpisati dugoročni ugovor s velikim biserom ekipe Toulousea nakon završetka ove sezone, koji bi trebao u Kataloniju doći bez naknade.

Real Madrid je napravio jednu od svojih najboljih kupnji prije nekoliko godina kada je mladić po imenu Raphael Varane, koji je kasnije postao jedan od najboljih branitelja na svijetu, preselio u Madrid po povoljnoj sumi iz tada francuskog drugoligaša Lensa. Barcelona je već neko vrijeme u istom položaju, te tako španjolski mediji izvješćuju kako će put Katalonije 19-godišnji branič Tolousea Jean Clair Todibo, koji je debitirao u francuskom klubu u prvoj ligi ove godine.

VIDEO: Kompany rekao Salahu da je ‘p***a’ nakon žestokog starta na Egipćaninu!

Mladi Todiba je jedno od otkrića sezone u Ligue 1, a njegova dodatna prednost leži u činjenici da njegov ugovor s Toulouseom ističe i da Barcelona neće imorati potrošiti ništa u smislu naknada za dovođenje.

Katalonski list Sport izvještava da će Todibo otići s timom na pripreme za početak nove sezone u SAD-u, ali nije jasno hoće li započeti svoj put do Barcelone kao član prvog ili rezervnog tima. Juventus i Napoli također su bili zainteresirani, ali je Todiba na nagovor tehničkog sekretara kluba Erica Abidala izabrao Barcelonu.

Najnovije vijesti

Marco Reus napušta Borussiju Dortmund nakon 12 godina

0
Nakon 12 godina vjernosti, Marco Reus (34) odlučio je napustiti Borussiju Dortmund. Legendarni njemački ofenzivac neće produžiti ugovor s klubom te će od 1....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!