NaslovnicaVijestiOdlučeno je! Finale Lige prvaka se neće igrati ni u Istanbulu, ni...

Odlučeno je! Finale Lige prvaka se neće igrati ni u Istanbulu, ni na Wembleyu!

Finale Lige prvaka se neće igrati kako je na početku službeno najavaljeno u Istanbulu, dok domaćin neće biti ni Wembley koji se spominjao posljednjih nekoliko tjedana.

Finale Lige prvaka

Izgleda da će se finale igrati u Portu, javljaju najveći svjetski mediji, a ta informacija će službeno biti potvrđena za naredna 24 sata.

Razlog zbog premještanja mjesta odigravanja utakmice je zabrinutost zbog pandemije koronavirusa.

Iako je već odavno potvrđen kao domaćin finala, Istanbul je zbog pravila za smanjenje širenja koronavirusa maknut sa popisa, te će se sada premjestiti u Porto.

Za razliku od Turske, pravilo karantene za engleske igrače ne vrijedi kada je u pitanju Portugal i svi koji budu prisustvovali susretu neće morati ići u izolaciju na deset dana. Očekuje se da će biti dozvoljen ulazak za oko 6.000 navijača oba kluba.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!