NaslovnicaVijestiOdređena cijena: Milan odlučio da PSG izdvoji 175 milijuna eura za Rafaela...

Određena cijena: Milan odlučio da PSG izdvoji 175 milijuna eura za Rafaela Leaoa

Mediji u Italiji i Španjolskoj, zajedno sa stručnjakom za transfere Matteom Morettom, izvješćuju da će Milan inzistirati da PSG plati punu otkupnu klauzulu kako bi napadač Rossonera Rafael Leao prešao u pariški klub. Milan je već informirao Rafaela o interesu PSG-a za njega i razmatranju mogućnosti transfera na kraju sezone.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


S obzirom da je vjerojatno da će Parižani na ljeto ostati bez Kyliana Mbappea, Rafael Leao se nalazi na vrhu liste potencijalnih pojačanja.

Matteo Moretto je izjavio za The Daily Briefing da službeni razgovori između Milana i PSG-a još nisu započeli, ali naglasio je da Rossoneri neće biti “fleksibilni” kad je u pitanju cijena. Klub sa San Sira će inzistirati na tome da Francuzi isplate puni iznos odštete određen u ugovoru njihovog 24-godišnjeg napadača, koji iznosi 175 milijuna eura.

U ovoj sezoni, Portugalac je nastupio u 26 utakmica za Milan u svim natjecanjima, postigao je šest pogodaka i upisao šest asistencija.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!