NaslovnicaVijestiOdržan ždrijeb četvrtfinala Lige prvaka

Održan ždrijeb četvrtfinala Lige prvaka

Ždrijeb parova četvrtfinala nogometne Lige prvaka održan je danas u 12 sati u Nyonu. Ždrijeb je bio otvoren i nije bilo nositelja niti zaštićenih parova.

Po tri kluba u četvrtfinalu imat će Englezi (Liverpool, Manchester City, Chelsea) i Španjolci (Atletico Madrid, Real Madrid, Villarrreal), te po jednog Nijemci (Bayern) i Portugalci (Benfica).

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Prve utakmice četvrtfinala na rasporedu su 5. i 6. travnja, a uzvrati su 12. i 13. travnja. Polufinala su 26. i 27. travnja, te uzvrati 3. i 4. svibnja.

Osim četvrtfinalnih parova, odmah su izvučeni i parovi polufinala, te formalni domaćin finala koje se igra 28. svibnja na pariškom Stade de Franceu.

Izvučeni parovi četvrtfinala Lige prvaka:

Chelsea – Real Madrid

Manchester City – Atletico Madrid

Villarreal – Bayern Munchen

Benfica – Liverpool

Parovi polufinala:

Manchester City – Atletico Madrid / Chelsea – Real Madrid

Benfica – Liverpool / Villarreal – Bayern Munchen

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!