NaslovnicaVijestiOdržan ždrijeb dokvalifikacija za Svjetsko prvenstvo. Italija i Portugal imaju priliku igrati...

Održan ždrijeb dokvalifikacija za Svjetsko prvenstvo. Italija i Portugal imaju priliku igrati u finalu!

Ždrijeb dokvalifikacija za Svjetsko prvenstvo danas je održan u Zurichu u 17 sati. Ovo će biti do sada neviđene dokvalifikacije u Europi, gdje će sudjelovati čak 12 reprezentacija.

Obistinilo se ono što su svi navijači priželjkivali. Italija i Portugal imaju priliku igrati u finalu, ali samo ako pobijede Sjevernu Makedoniju i Tursku u polufinalima na domaćem terenu.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Na drugom turniru Poljska gostuje u Rusiji, dok Češka u Švedskoj.

Isti princip je i na trećem turniru, gdje će Škotska ugostiti Ukrajinu i Vels Austriju. Pobjednici prvih duela na svim turnirima će biti domaćini u finalu.

Parovi: 

Turnir 1:

Wales – Austrija

Škotska – Ukrajina

Turnir 2:

Rusija – Poljska

Švedska – Češka

Turnir 3:

Portugal – Turska

Italija – Makedonija

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!