NaslovnicaVijestiOdržan ždrijeb osmine finala Lige prvaka

Održan ždrijeb osmine finala Lige prvaka

ŽDRIJEB osmine finala Lige prvaka održao se danas u 12 sati u UEFA-inom sjedištu u Nyonu. Pobjednici skupina bili su nositelji u ždrijebu, dok se u osmini finala nisu mogli susresti klubovi iz istih država, kao i klubovi koji su već igrali jedni protiv drugih u grupnoj fazi.

Svi nositelji će u prvim utakmicama osmini finala ići na gostovanja, dok će uzvrat odigrati na domaćem terenu. Prvi susreti osmine finala Lige prvaka igraju se 14., 15., 21. i 22. veljače, a uzvrati 7., 8., 14. i 15. ožujka. 

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Izvučeni parovi osmine finala Lige prvaka:

RB Leipzig – Manchester City

Club Brugge – Benfica

Liverpool – Real Madrid

AC Milan – Tottenham

Frankfurt – Napoli

Dortmund – Chelsea

Inter – Porto

PSG – Bayern Munchen

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!