NaslovnicaVijestiOglasio se Griezmann: Dosta je bilo, šutim već veoma dugo!

Oglasio se Griezmann: Dosta je bilo, šutim već veoma dugo!

U posljednjih nekoliko mjeseci Antoine Griezmann često je u fokusu medija, što zbog slabe forme, što zbog statusa u klubu i odnosa sa Lionelom Messijem. Francuski napadač je odlučio da napokon progovori, rekavši kako već dugo trpi razne komentare.

Victor Font koga svi vide kao budućeg predsjednika Barcelone nedavno je za Cadena Cope izjavio da Antoine Griezmann nije ni trebalo da bude doveden u Barcelonu.

Sam igrač kaže da je vrijeme da se oglasi jer veoma dugo šuti o svemu što se priča o njemu.

“Na predstavljanju sam rekao da želim da govorim samo na terenu, ne i van njega, ali mislim da je vrijeme da se stvari postave na svoje mjesto. Šutim već veoma dugo. Trpim razne komentare već dugo i mislim da je bilo dosta”, rekao je Griezmann.

Šta je to što francuski napadač ima da kaže, saznaćemo kasnije večeras, jer je Griezmann odlučio da gostuje u emisiji Universo Valdano kod Jorgea Valdana. Emisija se emituje u ponedjeljak od 23.00h.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!