NaslovnicaVijestiOGLASIO SE: Solskjaer komentarisao mogući dolazak Balea u Manchester United!

OGLASIO SE: Solskjaer komentarisao mogući dolazak Balea u Manchester United!

Trener Manchester Uniteda Ole Gunnar Solskjaer komentarisao je špekulacije o mogućem dolasku zvijezde Real Madrida Garetha Balea na Old Trafford izjavivši je on igrač drugog kluba, ali je i dodao kako bi čelnici trebali dovoditi kvalitetne igrače.

Gareth Bale napušta Real Madrid

Povratak Zidanea na klupu Los Blancosa ovog tjedna ponovo je pokrenuo priče o odlasku Velšanina na kraju sezone. Već je poznato kako je on dugo vremena na radaru izvršnog potpredsjednika Uniteda Eda Woodwarda, a Solskjaer je odbio potvrditi ili negirati interes za njega.

On je rekao: “Zaista ne mogu komentarisati mogući transfer Garetha Balea ili bilo kojeg drugog igrača, jer su oni vlasništvo drugih klubova. Međutim, moramo se fokusirati na kvalitetne igrače, definitivno, i igrače koji bi nas mogli poboljšati. Postoji mnogo faktora o kojima morate razmišljati kada dovodite igrače.”

“Nije lako, također moramo razmišljati i o dugoročnoj isplativosti pojačanja, i da li će se mentalno uklopiti u ostatak tima. Dakle, postoji mnogo stvari o kojima moramo razmišljati prilikom transfera.”

Bale je ove sezone odigrao ukupno 34 utakmice u svim takmičenjima, te pritom postigao tek 13 golova i podijelio pet asistencija, unatoč tome što su mnogi smatrali kako će zajedno sa Benzemom dostojno zamijeniti Cristiana Ronalda, koji je otišao iz kluba prošlog ljeta u Juventus za 100 miliona eura.

Najnovije vijesti

Stefan Ristovski uputio poruku navijačima Rijeke: “Ne mrzim vas, ali ste...

0
Dinamo je ostvario nevjerojatan preokret u derbiju 33. kola SuperSport HNL-a, pobijedivši Rijeku rezultatom 2:1, čime im je pobjegao na četiri boda, tri kola...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!