NaslovnicaVijestiOgroman porast kvote na Hajdukove juniore. Bili su favoriti, a sada su...

Ogroman porast kvote na Hajdukove juniore. Bili su favoriti, a sada su veliki autsajderi

Kladionice su smatrale da je Hajduk favorit u finalu juniorske Lige prvaka protiv AZ Alkmaara nakon odigranih polufinala. U trenutku kada su objavljeni koeficijenti, pobjeda Hajduka u 90 minuta imala je koeficijent od 2.30, dok je pobjeda Nizozemaca iznosila 3.00, a neodlučeni rezultat 3.30. Međutim, kako se utakmica približavala, Hajduk je postajao sve manje favorit, a sve više autsajder.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

UZMI BONUS!


Kada je riječ o finalu juniorske Lige prvaka koje se igra u ponedjeljak u 18 sati u Ženevi, kladionice su objavile koeficijente za 90 minuta. Pobjeda Hajduka ima koeficijent od 4, dok slavlje AZ Alkmaara ima koeficijent 2, a neodlučeni rezultat ima koeficijent od također 4.

Hajduk se prema kladionicama preko noći pretvorio iz favorita u gotovo potpunog autsajdera. U bet365 kladionici, Hajduk je čak još veći autsajder. Što se tiče koeficijenta za pobjedu Hajduka u 90 minuta, on iznosi čak do 4,33, dok je za pobjedu AZ Alkmaara 1,65, a za neodlučeni rezultat iznosi 3,75.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

UZMI BONUS!

Najnovije vijesti

Real Madrid potvrdio prvo pojačanje za sljedeću sezonu

0
Real Madrid je potvrdio svoj prvi dolazni transfer za sljedeću sezonu. Fran Garcia, 23-godišnji lijevi bek, dolazi u klub sa Santiaga Bernabeua. Fran Garcia...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!