NaslovnicaVijestiOle Gunnar Solskjaer dobio tri utakmice da spasi svoj posao. Ferguson ga...

Ole Gunnar Solskjaer dobio tri utakmice da spasi svoj posao. Ferguson ga i dalje podržava!

Ole Gunnar Solskjaer je navodno dobio tri utakmice kako bi spasio posao nakon ponižavajućeg poraza u nedelju od 5-0 kod kuće od velikog rivala Liverpoola. Glavni nogometni dopisnik Daily Telegrapha, Jason Brut, izvještava da su se sa Solskjaerom sastali Ed Woodward i Richard Arnold i priopćili mu tu vijest.

Među navijačima postoji određeni skepticizam oko ove objave, gdje mnogi od njih vjeruju da je šteta već učinjena i da bi Solskjaer odmah trebao otići.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Također se spominje sve veće nezadovoljstvo u svlačionici, gdje mediji izvještavaju da je Eric Bailly otvoreno izazvao Solskjaera nakon što je Norvežanin donio odluku da za prvi sastav u porazu protiv Leicestera (4-2) odabere veznjaka koji nije u formi.

No, menadžer Uniteda i dalje ima podršku Sir Alexa Fergusona, a legendarni Škot je danas posjetio Solskjaera na Carringtonu, zajedno sa bivšim predsjednikom Martinom Edwardsom.

Postojala su sve veća nagađanja da će Solskjaer biti smijenjen nakon nedeljne utakmice, ali sada ima tri važna meča da spasi svoju kožu.

To počinje subotnjom utakmicom protiv Tottenhama u gostima, prije nego što otputuju u Italija na uzvratni susret Lige prvaka protiv Atalante.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!