NaslovnicaVijestiOle Gunnar Solskjaer pobijesnio: Zvijezda odbila igrati za United - želi transfer...

Ole Gunnar Solskjaer pobijesnio: Zvijezda odbila igrati za United – želi transfer u Inter!

Zviejzda Manchester Uniteda Ashley Young navodno odbija igrati za klub nakon što je tražio transfer u Inter Milan.

Ole Gunnar Solskjaer pobijesnio

Bivši internacionlac iz Engleske čvrsto je povezan sa prelaskom na San Siro, iako sada izgleda da će im se vjerojatno pridružiti na ljeto, on bi idealno želio da ode ovog siječnja.

[SRETNI PETAK] Otvori račun i uzmi 100€ bonusa dobrodošlice

Odmah iskoristi ekskluzivnu promociju koja vrijedi samo u petak do 23:59, otvori račun za klađenje i uzmi 100€ besplatnog bonusa dobrodošlice!


Young je dugogodišnji i pouzdani igrač za Man Utd, iako, istina, većina navijača vjerojatno neće proliti previše suza zbog njegovog odlaska u ovoj fazi.

Međutim, sigurno će ih naljutiti tvrdnje talijanskog izvora Gianluca Di Marzija da je obavijestio menadžera Olea Gunnara Solskjaera da ne želi igrati za tim.

Young je navodno rekao Solskjaeru da ne želi biti imenovan ponovo na klupi ove sezone prije nego što njegov ugovor istekne na Old Traffordu.

To bi moglo biti zato što se 34-godišnjak želi održati u stanju za svoj sljedeći transfer, što bi mu mogao biti posljednji veliki ugovor u nogometu.

Ipak, to nije način na koji bi trebao tretirati klub u kojem je toliko dugo, a nailazi na pravi šamar za navijače koji su mu platili iscrpljujuće plaće, unatoč tome što u svoje vrijeme u Manchesteru zapravo nije ispunio očekivanja.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!