NaslovnicaVijestiOle Gunnar Solskjaer pronašao novi posao

Ole Gunnar Solskjaer pronašao novi posao

Izgleda da će se Ole Gunnar Solskjaer vratiti u Norvešku na svoju sljedeću menadžersku ulogu, pišu engleski mediji. Solskjaer je u nedelju dobio otkaz u Manchester Unitedu nakon sramotnog poraza od Watforda (4-1).

Smatralo se da je 48-godišnjak nedovoljno kvalificiran za taj posao kada je imenovan kao privremeni trener Crvenih đavola nakon otpuštanja Josea Mourinha, ali je opet dobio posao nakon što je izvrsno završio sezonu.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Prije je radio samo za Cardiff sa kojim je ispao iz Premier lige, kao i u Norveškoj za Molde, gdje je osvojio dva naslova prvaka.

Prema Betfairu, Solskjaer će uskoro biti zaposlen u svom nacionalnom nogometnom savezu, vjerojatno zbog činjenice da se nisu kvalificirali za Svjetsko prvenstvo sljedeće zime.

Reprezentacija Norveške mogla je biti na vrhu svoje kvalifikacijske skupine pobijedivši Nizozemsku u posljednjoj utakmici u skupini, ali je izgubila 2-0 i propustila doigravanja.

Norveška nije bila na Svjetskom prvenstvu od 1998., ali s takvima kao što su Erling Haaland i Martin Odegaard koji su sada u momčadi, imali su vjerojatno najbolju priliku u posljednje vrijeme i nisu uspjeli.

Ole Gunnar Solskjaer je jedan od favorita za preuzimanje norveške reprezentacije.

Najnovije vijesti

Nenad Bjelica dobio otkaz u Union Berlinu

0
NENAD BJELICA je danas dobio otkaz u Union Berlinu, kako je objavio njemački prvoligaš na svojim službenim stranicama. Hrvatski stručnjak je smijenjen zbog niza...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!