NaslovnicaVijestiOle Gunnar Solskjaer ruši sve negativne rekorde

Ole Gunnar Solskjaer ruši sve negativne rekorde

Nakon remija protiv Arsenala postalo je i službeno – Manchester United od 1992. godine, kada je formirana Premier liga, nije slabije započeo sezonu. United igra veoma loše i tone sve dublje i dublje.

Ole Gunnar Solskjaer govorio je prije nekoliko dana o “izgradnji budućnosti” u Manchester Unitedu, a njegovi prijatelji, koji su danas utjecajni stručni komentatori (Roy Keane, Paul Scholes, Gary Neville …), za razliku od svojih prethodnika, ističu da je Norvežanin treba vremena i da je United upravo u tranziciji. Ali, ni sve to ne može promjeniti činjenice da je najtrofejniji engleski klub u velikoj krizi – trenutno je na 10. mjestu Premier lige, nikada od 1992. kada je formirana Premier liga, United nije startao tako loše kao ove sezone.

Agent De Jonga otkrio zanimljivu priču: “Ono što se dešavalo nakon potpisa za Barcu nikada nisam zapamtio”

Prvi put nakon 1992. godine United je osvojio manje od 10 bodova u svojih prvih sedam utakmica prvenstva, a Unitedovi nastupi izvan prvenstva bili su sve samo ne nadahnjujući. U liga kupu su tek nakon penala izbacili Rochdale, a u Ligi Europe su uz mnogo problema savladali kazahstansku Astanu.

Solskjaer je nakon remija protiv Arsenala rekao da je Unitedova kriza u medijima pretjerana.

“Ima puno stvari zbog kojih mogu biti zadovoljan. Možemo razgovarati o kvaliteti naših predstava, ali rezultati se računaju. Možete razgovarati o rezultatima, a ja mogu govoriti o šest dobrih predstava u sedam utakmica. Poraz od West Hema bio je loš, ali ne baš, kako vi kažete” – Solskjaer se upustio u borbu s medijima i nastavio.

“Koliko smo puta vodili 1-0, a nismo postigli još jedan gol? Za nas je to težak izazov i nastavit ćemo naporno raditi, s iskustvom će naše odluke biti bolje. Ovo je još jedan meč u kojem smo poveli s 1:0 i samo moramo naučiti pobjeđivati ​​takve utakmice “, kazao je Solskjaer.

Najnovije vijesti

Deschampsov izbor za Europsko prvenstvo: Evo tko je na popisu francuske...

0
Didier Deschamps, francuski izbornik, otkrio je popis igrača za Europsko prvenstvo u Njemačkoj. Iako izbornici mogu povesti 26 igrača, Deschamps je odabrao njih 25....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!