NaslovnicaVijestiOprostio se jedan od najvećih svih vremena: Sve najbolje u mirovini, nogometni...

Oprostio se jedan od najvećih svih vremena: Sve najbolje u mirovini, nogometni velemajstoru!

Talijanski nogometaš Andrea Pirlo, svjetski prvak sa Italijom 2006. godine i dvostruki osvajač Lige prvaka, odlučio je otići u mirovinu. U zadnjoj svojoj sezoni, igrao je za New York gdje je donjeo konačnu odluku da i definitivno okači kopačke o klin!

Talijanski nogometaš Andrea Pirlo

Bivša zvijezda Juventusa, Intera i Milana  u dobi od 38 godina odlučio je na kraju karijere  igrati s druge strane Atlantika gdje je i donjeo konačnu odluku da se povlači iz nogometa.

>> Klopp otkrio zašto toliko voli raditi sa Chamberlainom

“Konačno, ovdje nije gotova samo moja avantura u New Yorku, već moja karijera kao nogometaša”, rekao je on putem Twittera. U nedjelju je igrao posljednju utakmicu u svojoj karijeri protiv ekipe Columbusa.

 

„Želio bih se zahvaliti obitelji na podršci i ljubavi. Želim se zahvaliti svim timovima za koje sam imao čast da igram, klubove koji su san svih nogometaša i nadam se da sam opravdao njihva povjerenja! I ne smijem zaboraviti sve svoje koji su me uvijek podupirali u cijelom svijetu “, dodao je Pirlo u svojoj objavi.

Igrao je u SAD-u od kraja 2014/15 sezone, kada je osvojio sa svojim Juventusom njegov posljednji naslov u Italiji; Ukupno ih ima šest, od čega četiri sa Starom damom i dva s Milanom. Karijeru je započeo u Bresciji a još je igrao za Inter i Regginu. Sa Milanom je osvojio naslov europskog prvaka u 2003. i 2007. godine a u odabranoj vrsti Italije je sakupio 116 nastupa i postigao 13 pogodaka. Zadnji put je dres Azzura nosio je 2015. godine.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!