NaslovnicaVijestiOrganizatori Svjetskog prvenstva izazvali incident i šokiranim Dancima htjeli uništiti kamere

Organizatori Svjetskog prvenstva izazvali incident i šokiranim Dancima htjeli uništiti kamere

Prvu veću neugodnost u Kataru doživjeli su novinari danske televizije TV2, kojima su službenici Svjetskog prvenstva na ulici prijetili da će im razbiti kamere.

Novinar Rasmus Tantholdt javio se uživo, a iza njega su se električnim vozilom dovezla trojica muškaraca od kojih je jedan odmah prekrio objektiv kamere i rekao mu da prestane snimati.

BONUS KREDITI DOBRODOŠLICE

Bet365 je najveća i po naše mišljenju najbolja svjetska kladionica kod koje svaki ozbiljan kladioničar treba imati račun.

Otvori račun i uzmi besplatne kredite dobrodošlice!

“Pozvali ste cijeli svijet ovamo, zašto nam ne dopuštate snimanje? Ovo je javno mjesto, ne treba nam dozvola”, rekao mu je Tantholdt, pokazujući svoju akreditaciju nakon čega je uslijedila očita prijetnja.

“Želite razbiti kameru? Možete je razbiti. Prijetite li nam da ćete razbiti opremu?”, upitao ga je Tantholdt.

Organizatori Svjetskog nogometnog prvenstva brzo su reagirali priopćenjem u kojem su rekli da je novinarska ekipa TV2 greškom prekinuta u radu te da su im se ispričali na mjestu događaja nakon provjere njihovih akreditacija.

UZMI BONUS!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!