NaslovnicaVijestiOSOBNI UVJETI DOGOVORENI: Liverpool potpisuje igrača koji je prvo bio na probi...

OSOBNI UVJETI DOGOVORENI: Liverpool potpisuje igrača koji je prvo bio na probi u Manchester Unitedu!

Liverpool je navodno spreman pobiejditi u utrci protiv Manchester Uniteda za transfer mladog vratara Jakuba Ojrzynskog.

Liverpool potpisuje

Prema Football Insideru, 16-godišnjak je imao probu sa Liverpoolom i Crvenim đavolima, ali je sada dogovorio osobne uvjete na Anfieldu i povezat će se sa njihovim mladim timom.

U izvješću se objašnjava da Liverpool u velikoj mjeri vidi Ojrzynskog kao igrača koji može postait redovni prvotimac u budućnosti, u onome što izgleda kao uzbudljiv transfer za klub.

Liverpool nema isti proračun koliko i mnogi njihovi protivnici, uključujući i United, pa treba biti pametanu pogledu dovođenja najboljih mladih talenata.

Orzynski je do sada u svojoj karijeri pokazao mnogo obećanja i mogao bi uskoro slijediti korake Trenta Alexandra-Arnolda, Rhian Brewstera i Ki-Jane Hoevera u prvu postavi nakon impresioniranja na razini mladih na Anfieldu.

Alisson je zaisgurno neosporan prvi izbor za Liverpol, ali klub se možda može nadati da će za nekoliko godina Orzynski biti spreman nasljenik u formi novog mladog poljskog čuvara.

[Finale Hrvatskog kupa] Dinamo Zagreb – Rijeka

Prijenos finala Hrvatskog kupa možete pogledati na HNTV s početkom u 17:55 a oklade uplatiti kod bet365 kladionice koja daje do 25€ bonus kredita dobrodošlice novim igračima. Uzmi bonus kredite dobrodošlice za finale Hrvatskog kupa. (T&C Apply, Gamble Responsibly, 18+)

Dinamo Zagreb Rijeka finale hrvatskog kupa

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!