NaslovnicaVijestiOstaci tijela mladog reprezentativca Afganistana pronađeni u stajnom trapu američkog aviona!

Ostaci tijela mladog reprezentativca Afganistana pronađeni u stajnom trapu američkog aviona!

Ostaci tijela pronađenog u stajnom trapu američkog zrakoplova koji je napustio Kabul idntificirani su kao 19-godišnji nogometaš Zaki Anwari.

Ostaci tijela mladog

Anwari, koji je predstavljao Afganistan na nacionalnoj razini mladih, bio je jedan od mnogih ljudi koji su očajnički pokušali pobjeći iz regije žureći na aerodrom u Kabulu nakon što su Talibani zauzeli glavni grad.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Tisuće građana je otišlo u zračnu luku, čineći sve što su mogli da pokušaju ući u zrakoplov koji je išao za Ameriku.

Neki su se uspjeli popeti na dio zrakoplova koji drži stajni trap, dok su drugi koji su se držali izvan zrakoplova nažalost pali u smrt nakon što je poletio.

No, prema medijima, čak ni oni unutar ležišta stajnih trapova nisu bili sigurni, a tijela su kasnije otkrivena nakon što se avion spustio – ostaci Anwarija su bili jedni od njih.

“Žalosno je čuti da je jedan od mladića koji je pokušao napustiti Kabul uhvativši se za stajni trap prijevoznog aviona C-17A USAF-a prije nekoliko dana bio igrač afganistanske mlade nogometne reprezentacije, Zaki Anwari”, rekao je novinar Babak Taghvaee na Twitteru.

“Njegovi dijelovi tijela pronađeni su u ležištu stajnog trapa.”

Khorasan Lions, afganistanska reprezentacija, također je potvrdila njegovu tragičnu smrt u postu na društvenim mrežama.

“Dva dana prije i nakon zauzimanja Kabula od strane talibana, da bi otišao u Ameriku i pronašao bolju budućnost, vozio se na kotačima američkog zrakoplova s ​​još nekoliko sunarodnjaka koji su pali na tlo.”

“Neka njegova duša počiva u miru.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!