NaslovnicaVijestiOTKRIVAMO: Kako će izgledati postava Arsenala u sezoni 2018/2019!

OTKRIVAMO: Kako će izgledati postava Arsenala u sezoni 2018/2019!

Za dva tjedna počinje nova sezona Premier lige. Manchester United gostit će Leicester u petak navečer na Old Traffordu što će biti i zvanični početak za sezonu 2018./19.

Naravno, Manchester City će ući u sezonu kao favorit za odbranu naslova, s obzirom na to kako su završili prethodnu kampanju. Ali bitka za prvih šest pozicija će biti  izuzetno intrigantna i lako se može desiti da City naprimjer ostane bez titule.

Manchester United je potpisao Freda, Diogua Dalota i Leea Granta u namjeri kako bi pretekli svoje gradske rivale, dok će Spurs biti potkovani njihovim novim stadionom – iako i oni tek trebaju da dovedu nekoga jer su do sada bili neaktivni.

>> VELIKO IZNENAĐENJE U NJEMAČKOJ: Werder Bremen oborio klupski rekord i novim pojačanjem iznenadio mnoge

Liverpool je od svih najviše pojačao ekipu a stigli su Alisson, Fabinho, Naby Keita i Xherdan Shaqiri, te će Redsi biti jedni od glavnih kandidata za titulu.

U međuvremenu, u Chelseau stigao je Maurizio Sarri i s njim doveo Jorginha. No, u Arsenalu navijači možda ne znaju što očekivati. Arsene Wenger je otišao i Unai Emery preuzeo ekipu ali nekih zvučnijih pojačanja nije bilo.

[su_bet365_koeficijenti]

Na golu će biti akvizicija Arsenala, Bernd Leno, sjajni njemački vratar. Odbrana će biti skoro ista kao i prošle godine tu je sada još samo i Sokratis, dok bi vezni red mogao biti osvježen Urugvajcem Torreirom. Napadački trio bi činili Aubameyang, Lacazette i Mhkitaryan.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!