NaslovnicaVijestiOTKRIVEN RAZLOG ODLASKA ZIDANA: Nož u leđa madridskom klubu!?

OTKRIVEN RAZLOG ODLASKA ZIDANA: Nož u leđa madridskom klubu!?

Tajni više nema, Zinedine Zidane je sada već bivši trener Reala! Kad je klub danas sazvao novinare na vandrednu konferenciju  u 13 sati, odmah su se pojavile raznorazne glasine i nagađanja španjolskih medija.

RAZLOG ODLASKA ZIDANA

No, unatoč činjenici da su mnogi tvrdili da Zinedine Zidane napušta klupu, nitko nije očekivao ovu vijest. Pogotovo ne nakon ovakve sezone i trećeg uzastopnog naslova u Ligi prvaka. Za sva tri, Zidane je bio najzaslužniji.

„Odlučio sam da sljedeće sezone neću trenirati Real Madrid. Mislim da je došlo vrijeme kada je potrebna promjena. To je moja odluka i nije bilo lako”, rekao je na početku Zidane te priznao da je imao nedavno ponudu o produljenju ugovora. „Možda je ovo pogreška, ali osjećam da je pravo vrijeme za odlazak. Čini mi se da ekipe više ne bi mogao pripremiti da bi nastavila pobjeđivati. Tu mora biti nov čovjek, s različitim pogledom na igru i različitim metodama rada. Ako bi bio trener i sljedeće sezone,  teško bi osvojili medalju, znamo kako smo završili u španjolskom kupu, a ne mogu zaboraviti ni španjolsku ligu. ”

>> Evo kako je Cristiano Ronaldo reagovao na odlazak Zinedinea Zidanea

Florentino Perez, predsjednik kluba koji je bio na tiskovnoj konferenciji trenutačno bivšeg trenera Reala, otkrio je da je odluka doista iznenađujuća. „Bilo je to potpuno neočekivano. Zidane mi je jučer saopštio da neće više biti trener kluba. Ja sam mu zahvalan za rad u klubu svih ovih godina. Ovo je tužan dan za sve nas u klubu, ali je njegova odluka i mora se poštovati. Pokušao sam ga uvjeriti, ali bez uspjeha. On zna da ga volimo i da ima svu našu podršku “, rekao je utjecajan Španjolac i zaključio:” Znam da će se vratiti, možda nakon nekog vremena. ”

[su_live_koeficijenti]

Zidane je također otkrio da je upoznao ekipu sa ovom vijesti prije nekoliko dana. “Nisam osobno razgovarao s nikim, ali sam obavijestio kapetana Sergia Ramosa. Igrači nisu imali nikakve veze s tom odlukom.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Kylian Mbappe kupio vilu u Madridu od Sergija Ramosa za 18...

0
Kylian Mbappe, jedna od najvećih zvijezda svjetskog nogometa, sve više se povezuje s Real Madridom. Iako još uvijek nije službeno potvrđeno, sve naznake upućuju...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!