NaslovnicaVijestiOtkrivena transfer bomba: Real Madrid pozornost usmijerio ka jednom od najatraktivnijih nogometaša...

Otkrivena transfer bomba: Real Madrid pozornost usmijerio ka jednom od najatraktivnijih nogometaša u tom trenutku

Hoće li Real uspjeti ostvariti senzacionalan transfer u nadolazećem transfer roku? Nakon loše polusezone u Madidu užurbano rade na tome da ekipu znatno pojačaju u zimskom transfer roku. Na radaru je nekoliko igrača a jedno ime se posebno ističe.

Real Madrid pozornost usmijerio

Tek je došao u Liverpool, ali igra tako dobro u crvenom dresu da je već privukao pozornost najvećih kluba i uskoro bi mogao ponovo napustiti klub. Već u zimskom roku? Nije nemoguće, naravno, pogotovo kada je u pitanju Real Madrid. Mohammed Salah, koji je ove sezone za klub iz Anfield postigao neverovatnih 17 golova u 21 odigranom susretu, privukao je interes ni manje ni više nego madridskog Reala. Barem tako tvrdi Salahov reprezentativni trener Hector Cuper.

>> Zvanično: Manchester United doveo novo pojačanje iz PSG-a

“Dobio sam potvrdu iz dobro pouzdanog izvora da je Real pokazao veliko interesovanje za Salha, no mislim da to ne bi trebalo biti ništa ozbiljno, barem ne za sada te da Salah ne treba žuriti. To nije nikakvo iznenađenje jer je Salah izuzetan igrač, koji se već dokazao na najvećem nivou. Trenutno je u nevjerovatnoj formi i samo je nastavio gdje je stao prošle sezone u Romi”, rekao je selektor Egipta, Hector Cuper.

[su_bonus]

Liverpool u ljeto doveo Salah iz Rome za oko 50 miliona eura, to je kristalno jasno da će Real ako stvarno žele dovesti Salaha, morati isplatiti mnogo više od 50 miliona što bi vjerovatno predstavljalo rekord kada je u pitanju zimski transfer rok. Čini se da ova misija izgleda nemoguće, jer svi znamo kako je Liverpool odbio Barcu za Coutinha, no kada je u pitanju Real Madrid, sve je moguće.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Objavljena lista: Ovih osam igrača napušta Liverpool na kraju sezone

0
Njemački strateg Jurgen Klopp, koji je od 2015. godine vodio Liverpool i s njim osvojio naslove engleskog i europskog prvaka, prema najnovijim informacijama, napustit...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!