NaslovnicaVijestiOtkrivene nevjerovatne brojke iz ugovora Rabiota: Koliko je Juventus morao platiti za...

Otkrivene nevjerovatne brojke iz ugovora Rabiota: Koliko je Juventus morao platiti za dolazak Francuza?

Talijanski mediji otkrili su ključne detalje ugovora, igrača kojeg djele minute od zvaničnog potpisa sa Juventusom. Riječ je o zvijezdi Pariz Saint Germaina, Adriena Rabiota.

Adrien Rabiot razočarao

Juventus već dugo plete mrežu oko svojih transfer meta a sada žele početi ubirati plodove više mjesečnog truda. Talijanski mediji izvijestili su kako bi se četiri nova igrača mogla preseliti u Juventus narednih dana – povratnik Gigi Buffon, branitelj Luca Pellegrini, nizozemska zvijezda Matthias de Ligt i francuski veznjak Adrien Rabiot.

Lančana transfer reakcija: Stara dama zbog De Ligta žrtvuje jednu od najvećih zvijezda kluba?

Talijanski mediji otkrili su detalje iz ugovora s 24-godišnjim Rabiotom, koji je posljednjih godina postao važan član vezne linije PSG-a.Rabiot je dugo vagao ponude a na kraju ga je uhvatio Juventus, koji je postao pravi stručnjak za hvatanje izvrsnih igrača nakon isteka ugovora – samo u posljednje dvije sezone došli su besplatno Emre Can i Aarona Ramsey.

Očekuje se da će veznjak potpisati petogodišnji ugovor s Juventusom, prema kojem će zarađivati 7 milijuna eura po sezoni bez bonusa. Budući da je Rabiot igrač bez ugovora, Juventus će morati platiti premiju za potpisivanje ugovora, koji bi trebala neslužbeno iznositi oko 10 milijuna eura.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!