NaslovnicaVijestiLančana transfer reakcija: Stara dama zbog De Ligta žrtvuje jednu od najvećih...

Lančana transfer reakcija: Stara dama zbog De Ligta žrtvuje jednu od najvećih zvijezda kluba?

Talijanski mediji izvještavaju da je u Juventusu ideja o prodaji Leonarda Bonuccija ponovno glavni prioritet, za kojeg se već nagađa da za stolom ima ponudu jodnog  od najboljih klubova u Europi.

Juventus će u narednoj sezoni opet računati na fantastičnu zadnju liniju, koja će biti još impresivnija ako novi član torinskog kluba postane Nizozemac Matthias de Ligt. Leonardo Bonucci, koji spada u krug najbolje plaćenih igrača na svijetu, po drugi puta u zadnjih nekoliko godina će vjerovatno morati napustiti klub.

SOLSKJAER POSLAO PORUKU UPRAVI: Evo koga želi kao zamjenu za Paula Pogbu!

Gazzetta dello Sport izvijestio je kako je Juventus za Bonucci primio ponudu francuskog giganta Paris Saint Germaina, za kojeg se očekuje da će platiti odštetu od 30 milijuna eura za 32-godišnjeg braniča. PSG ima jasne namjere s Bonuccijem, jer ga smatraju za fantastičnog naslijednika brazilskog veterana Thiaga Silva, koji je već nagovijestio da bi se ovog ljeta mogao oprostiti od francuske prijestolnice.

Bonucci je kao što smo spomenuli već jednom napustio Juventus, 2017, kada je šokirao Italiju svojim odlaskom u Milan da bi ponovo šokirao javnost godinu dana poslije kada se vratio u klub što je prouzrokovalo mnoga negodovanja navijača Stare dame.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!