NaslovnicaVijestiOtkrivene visine plata igrača Liverpoola: Ponajbolji igrač ekipe zarađuje najmanje, veliko iznenađenje...

Otkrivene visine plata igrača Liverpoola: Ponajbolji igrač ekipe zarađuje najmanje, veliko iznenađenje među najplaćenijim igračima

Jasno je svima kako se mnogo novca zarađuje u nogometu. U najjačim klubovima ugovori igrača vrlo su kompleksni, a milijuni se rasipaju na sve strane. Mnogo je navijača zainteresirano za plaću igrača koji igraju nogomet u njihovom voljenom klubu, ali u najvećem dijelu te su informacije strogo čuvana tajna.

Liverpool spreman pustiti

Spotrac je ipak otkrio kolika je tjedna (i godišnja) zarada svakog Liverpoolovog igrača. Dakle klub koji se može pohvaliti da je trenutni europski i svjetski prvak.

Barcelona se priključila Liverpoolu i Chelseaju u utrci za potpis za zvijezdu od 60 milijuna funti

Daleko najplaćeniji pojedinac ekipa Jurgena Kloppa je Mohamed Salah. Egipćanin godišnje u džep stavi 10,4 milijuna funti, što znači dobrih 12,3 milijuna eura. Njegova tjedna naknada iznosi dvjesto tisuća funti ili nešto manje od 240 tisuća eura.

Na drugom je mjestu Roberto Firmino, s godišnjom plaćom od 9,36 milijuna funti, odnosno 180 tisuća funti tjedno. Virgilu van Dijku, Liverpoolovoj najskuplji kupnji u povijesti, dodijeljena je ista plaća kao i Brazilcu, za koga su Redsi prije dvije godine iskasirali 85 miliona eura.

Englez Joe Gomez ima najnižu plaću. Dvadesetpetogodišnji branič, koji je za Gordi Albion upisao osam nastupa, tjedno zarađuje ‘samo’ 28.000 funti (33.000 eura), što godišnje iznosi 1.456 milijuna funti (1.725 milijuna eura). Još je upečatljiviji pretposljednji nogometaš koji je također u reprezentaciji Engleske, Trent Alexander-Arnold.

Mladić koji je procijenjen na nevjerojatnih 110 milijuna eura na transfermarktu, ima platu od svega 40.000 tjedno (47,4 tisuće eura) ove sezone, što iznosi 2,08 milijuna funti godišnje (2,47 milijuna eura).

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!