NaslovnicaVijestiOtkriveno koga je Tuchel želio dovesti u PSG: "Nisam zadovoljan radom sportskog...

Otkriveno koga je Tuchel želio dovesti u PSG: “Nisam zadovoljan radom sportskog direktora”

Sportski direktor PSG-a Antero Henrique doživljava sve veći pritisak, a nakon neuspješnog transfer roka u januaru trener Paris Saint Germaina Thomas Tuchel također je izrazio svoje nezadovoljstvo zbog njega.

Tuchel ipak neće u Bayern

Francuski gigant Paris Saint Germain vodi s ogromnom prednosti u domaćem prvenstvu, ali pred utakmice osmine finala Lige prvaka protiv Manchester Uniteda raste netolerancija. U utakmicama protiv engleskog diva u PSG-u neće moći računati na prvu klubsku zvijezdu Neymara i izvrsnog talijanskog veznjaka Marco Verrattia dok je istočasno vodstvo kluba nezadovoljno radom sportskog direktora Henriquea.

Transfer glasine: De Ligt otkrio gdje želi nastaviti karijeru, United na ljeto troši 200 miliona funti, Napoli kvari planove velikanima iz Engleske

Za više od 40 milijuna eura, tim je pojačao argentinski veznjak Leandro Paredes, ali ipak jasno je da se PSG nije dobro pripremio na nedostatke u veznom redu, te je klub bio primora da revalorizira suspenziju zvijezde Adriena Rabiota, koja je odbio produžiti ugovor. Trener Thomas Tuchel je također nezadovoljan.

“Ako me pitate da li sam sretan zbog dolaska Paredesa – da, apsolutno sam sretan zbog toga. Ako me pitate jesam li zadovoljan u cijelosti, onda je moj odgovor “Ne”. Međutim, moramo znati da je uvijek teško kupovati  u siječnju. Teško je sastaviti momčad na kraju sezone, a kamoli na zimu. “Uvijek postoje šanse da ćete biti razočarani krajem siječnja”, rekao je Nijemac, za kojeg se navodi da ima prilično napet odnos s sportskim direktorom, kjer u klub nije uspio dovesti dvije želje Tuchela, nogometaša DC Uniteda Luciana Acostu i veznjaka Evertona Idrisa Gueyea.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!