NaslovnicaVijestiTransfer glasine: De Ligt otkrio gdje želi nastaviti karijeru, United na ljeto...

Transfer glasine: De Ligt otkrio gdje želi nastaviti karijeru, United na ljeto troši 200 miliona funti, Napoli kvari planove velikanima iz Engleske

Završen je i zimski transfer rok, koji je za razliku od prošlih prošao bez većih uzbuđenja kao što bili naviknuti. Ipak, upravo zbog toga na ljeto se očekuje možda i najzanimljivi prelazni rok u kojem bi čak mogao biti i oboren svijetski transfer rekord.

Zvijezda Ajaxa Matthijs de Ligt čeka da Barcelona i za njega pošalje ponudu na adresu iz Ajaxa ovog ljeta, tvrdi Mundo Deportivo. Nakon završetka transfera za Frenkie de Jonga koji je koštao Barcu 75 milijuna eura, očekuje se da će De Ligt koštati isto. Iako De Ligt nije objavio odluku ali čini se da ipak i on želi u Kataloniju.

DOSTA MU KLUPE: Keylor Navas odlučio napustiti Real Madrid, evo u koji klub želi otići!

Manchester United će svom novom menadžeru dati 200 milijuna funti za transfere ovog ljeta, navodi The Sun. Trenutni privremeni šef Ole Gunnar Solskjaer također će utjecati na planove transfera u pripremi za transfer, čak i ako ga odluče zamijeniti na kraju sezone, što je teško očekivati s obzirom na rezultate.

Napoli je spreman ući u utrku za potpisivanje Nicole Barelle iz Cagliarija, tvrdi Sky Sport Italia. 21-godišnjeg veznjaka već traže Manchester United i Chelsea, za koje se očekuje da će poslati ponude za njega tijekom ljeta.

Najnovije vijesti

Carlo Ancelotti otkrio koji igrači Real Madrida nisu htjeli pucati penal

0
U četvrtfinalu Lige prvaka, Real Madrid je uspio nadmašiti Manchester City zahvaljujući boljem izvođenju penala, osiguravši svoje mjesto u polufinalu. U tom krugu će...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!