NaslovnicaVijestiOtkriveno što je Leo Messi tražio od Barcelone, procurili mailovi s dokazima

Otkriveno što je Leo Messi tražio od Barcelone, procurili mailovi s dokazima

Mundo Deportivo objavio je niz e-mailova između oca Lea Messija, Jorgea, bivšeg predsjednika Barcelone Josepha Marije Bartomeua i bivšeg izvršnog direktora kluba Oscara Graua.

Riječ je o mailovima iz 2020. godine, kada su pregovarali o Messijevom novom ugovoru. Na kraju je Messi ostao bez novog ugovora te je 2021. iz Barcelone otišao u PSG.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Messi je tada tražio trogodišnji ugovor s mogućnošću jednostranog produljenja, pristao je na fiksno smanjenje plaće od 20 posto u sezoni 2020/21., ali bi mu plaća u sljedeće dvije sezone rasla deset posto uz godišnju kamatu od tri posto.

Tražio je i bonus od deset milijuna eura samo za potpis ugovora.

Iz mailova se vidi i da Messi traži isplatu neisplaćenih bonusa za vjernost s kamatama, ložu na stadionu za svoju obitelj i obitelj Luisa Suareza, privatni božićni let za cijelu obitelj u Argentinu, povećanje prihoda u slučaju većih poreza, te da klub plati provizije koje duguje Rodrigu Messiju, Leovu bratu.

Također je tražio da da klub obnovi ugovor s Pepeom Costom, privatnim trenerom i najboljim prijateljem argentinskog nogometaša.

Nakon što je Messi otišao u PSG, Costa je također napustio Barcelonu i preselio se u Pariz.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!