NaslovnicaVijestiOtkriveno zašto je Nainggolan napustio Inter: Conte ga je želio zadržati svim...

Otkriveno zašto je Nainggolan napustio Inter: Conte ga je želio zadržati svim silama ali…

Trener Intera Antonio Conte želio je surađivati ​​s belgijskim veznjakom Radjom Nainggolanom, koji je ljetos napustio milanski klub i preselio se u Cagliari u jednom od iznenađujućih ljetnih transfera.

Conte nakon poraza

Prelazak Radja Nainggolana iz Intera u Cagliari smatran je jednim od najvećih iznenađenja ljetnog prelaznog roka, iako je iza Belgijanaca bila prilično skromna sezona, njegov prelazak na Sardiniju dijelom je uvjetovao i bolest njegove supruge, inače koja je rođena na Sardiniji. U intervjuu za DAZN Nainggolan je priznao da je želio ostati u Interu, da je novi trener Antonio Conte također imao istu želju, ali klub je donio odluku i nije se htio miješati u to.

GRIEZMANN KONTAKTIRAO ZVIJEZDU CHELSEAJA: Pozvao ga da dođe na Nou Camp!

“Jako bih volio igrati za Antonio Contea. Bio je lud za mnom. Trenirao sam pod njegovim vodstvom mjesec dana i odmah sam bio impresioniran njegovom odlučnošću i idejama. Bio je vrlo jasan i direktan, uvijek je otvoreno govorio kada nešto nije u redu. Uoči nove sezone, pozvao me je u stranu, rekao mi da želi raditi sa mnom i da me ranije želio dovesti u Chelsea, ali da je klub donio odluku s kojom se složio.” rekao je Nainggolan dodavši.

“Bio je direktan i od prvog dana sam znao što namjeravam. Volio bih to i od drugih ljudi. Da stvari kažu direktno u lice”, dodao je Nainggolan.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!