NaslovnicaVijestiOtpisana zvijezda Uniteda na putu za Atletico Madrid!

Otpisana zvijezda Uniteda na putu za Atletico Madrid!

Manchester United će prema svim najavama, temeljito orimjeniti tim u ljeto, a na izlaznim vratima je nogometaš koji je bio jedan od ključnih nogometaša kluba prethodnih godina.

Manchester United će platiti

Španjolski veznjak Juan Mata uspješno igra na otoku od 2011. godine, gdje je izgradio dobru karijeru u dresu najprije Chelseaja a zatim i Manchester Unitedu, a ovog ljeta će izgleda zavšiti svoju osmogodišnju epizodu u Engleksoj, jer je manje-više jasno da mu Unitedova uprava neće produljiti ugovor.

Paul Pogba poslao poruku navijačima nakon poraza protiv Manchester Cityja!

Mata iza sebe ima prilično skromnu sezonu, ali još uvijek postoji veliko zanimanje za njega na tržištu, a njegov status je posebno atraktivan ostalim klubovima, jer za njega neće biti potrebno plaćati naknadu.

U Barceloninom magazinu Sport piše da je za Matu zainteresirana Barcelona, ali vjerojatno će imati mnogo više prilika za potpisivanje imati Atletico Madrid, koji želi pojačati ofenzivni dio svog tima tijekom ljeta. Nedavno je Matin otac, inače njegov agent, nagovijestio da će se bivša zvijezda Valencije vrlo vjerojatno vratiti u La ligu i to u jedan od velikih klubova.

Da li je transfer već završen, ostaje nam da vidimo.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Pogledajte kako je Sandro Tonali namjestio svoj žuti karton protiv...

0
Nogometaš Sandro Tonali se suočava s ozbiljnim optužbama zbog sudjelovanja u kockarskim aktivnostima, što bi moglo rezultirati dugotrajnom suspenzijom iz nogometnih natjecanja. Tonali, talijanski...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!