NaslovnicaVijestiOVAJ ČOVJEK JE NEVJEROVATAN: George Weah nastupio za Liberiju u prijateljskom meču...

OVAJ ČOVJEK JE NEVJEROVATAN: George Weah nastupio za Liberiju u prijateljskom meču protiv Nigerije

Predsjednik Liberijie i liberijski najveći nogometaš svih vremena, George Weah neočekivano se pojavio u prijateljskoj utakmici protiv Nigerije i na terenu proveo čak 80 minuta!

Monrovija, glavni grad Liberij, u utorak je bio domaćin prijateljske utakmicu između nacionalnih timova Liberije i Nigerije a glavna zvijezda događaja bio je nitko drugi nego liberijski predsjednik George Weah, koji je šokirao obožavatelje svojim prisustvom na terenu, posebno što ranije niko nije najavljivao da bi mogao zaigrati.

Prijateljska utakmica protiv Nigerije bio sve samo ne prijateljske prirode i stoga sve više iznenađuje da je 51-godišnji Weah susret  započeo od prve minute, te je čak pokazao neke poteze sa kojim se prisjetio vremena kada je uništavao protivnike u napadu PSG-a i Milana a ono što je najfaascinantnije je to da je na terenu izdržao čak 80 minuta.

>> PROBLEMI OKO TRANSFERA: Terry PROŠAO zdravstveni pregled, pa se NAŠAO u VELIKIM problemima!

Weah je zadnji put igrao za Liberiju prije 16 godina, ali u žestokoj i borbenoj utakmici Liberijci su se dostojno suprtostavili Nigeriji i izgubili samo 1:2.

[su_bonus]

Weah je 1995. godine dobio prestižnu Zlatnu loptu, te je ušao u povijest kao jedan od najboljih afričkih nogometaša svih vremena. Njegova iznimna popularnost u rođenoj zemlji donijela mu je pobjedu na predsjedničkim izborima prošle godine, u kojim su birači birali  novog predsjednika ove siromašne i ratom porušene afričke države.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!