NaslovnicaVijestiOvaj čovjek stvarno ima sreće: Nikola Kalinić ponovo na meti velikog kluba!

Ovaj čovjek stvarno ima sreće: Nikola Kalinić ponovo na meti velikog kluba!

Nikola Kalinić u zadnje dvije godine samo je blijeda sijenka igrača koji je nakada redovno punio mreže protivničkih ekipa. Nakon loše avanture u Milanu ništa bolje se nije proveo ni u Atleticu te bi tako u narednim danima ponovo mogao promijeniti klub.

nahvalio Nikolu Kalinića

Ekipa Monaca koja je prije dvije godine igrala u polufinalu Lige prvaka i koja se sada bori za opstanak u League 1 želi u januaru dovesti pojačanje u napadu. Oko su bacili na hrvatskog napadača Nikolu Kalinića, koji igra za Madrid Atletico, ali koji ne pokazuje zavidne nastupe. E klub je stigao prošlo ljeto iz ekipe Milana za 15 milijuna eura, ali je u tom razdoblju postigao svega dva gola u La Ligi.

GIANFRANCO ZOLA SE NE SKIDA SA TELEFONA: Nagovara zvijezdu iz Serije A da dođe u Chelsea!

Monako, na čelu s Thieryjem Henryjem, želi se pojačati u vrhu napada a u 31-godišnjem Hrvatu vide rješenje za njihove napadačke probleme. Monaco je zainteresiran za pozajmicu Kalinića sa obaveznim otkupom na kraju sezone te tako očito vjeruju u njegove kvalitete bez obzira što se nije snašao u Madridu unatoč višemjesečnom izbivanju Coste sa terena.

Nikola Kalinić je nedavno odabran kao “najgori igrač u 2018. godini u Seriji A” po izboru navijača.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!