NaslovnicaVijestiSTRAŠNA EKIPA: Ovako bi izgledala ekipa Dortmunda da nisu prodavali svoje najbolje...

STRAŠNA EKIPA: Ovako bi izgledala ekipa Dortmunda da nisu prodavali svoje najbolje nogometaše!

Borussia Dortmund je u posljednjih nekoliko godina doživjela veliki pad što se tiče rezultata. Početkom ovog desetljeća Jurgen Klopp je imao veliki uspjeh kada je stvorio jednu od najboljih momčadi u Europi sa kojom je dominirao Njemačkom.

Njemacki menadžer uspio je prekinuti dominaciju Bayern Munchena osvajanjem Bundeslige dvije godine za redom – 2011/12 i 2012/13. Također je uspio odovesti Dortmund u finale Lige prvaka 2013. godine. No, “Die Borussen” još umaju probleme od odlaska Kloppa 2015. godine. Dortmund je prošlu sezonu osvojio samo 55 poena, što im je jedva osiguralo mjesto u Ligi prvaka.

>> SMRTNA OPASNOST NA STADIONU: Video otkriva katastrofalno stanje stadiona Napolija!

Međutim, ova ekipa bi danas trebala da bude jedna od jačih u Evropi jer su imali nekoliko igrača svjetske klase na raspolaganju posljednjih godina, ali problem je što nisu uspjeli zadržati najbolje od njih.

Kako bi izgledala ekipa Dortmunda da nisu prodali svoje najbolje igrače? Mi smo saastavli najboljih 11. koji bi bili među najačim ekipama kako u Njemačkoj tako i u Europi.

[su_champions_league]

GK: Roman Bürki LB: Marcel Schmelzer CB: Mats Hummels CB: Sokratis Papastathopoulos  RB: Łukasz Piszczek CM: Ilkay Gundogan   CM: Henrikh Mkhitaryan  LW: Marco Reus  RW: Ousmane Dembele  ST: Robert Lewandowski  ST: Pierre-Emerick Aubameyang


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!