NaslovnicaVijestiOvermars u novom seksualnom skandalu, optužen za nedolično ponašanje u salonu za...

Overmars u novom seksualnom skandalu, optužen za nedolično ponašanje u salonu za masažu

Bivši sportski direktor Ajaxa Marc Overmars nedavno je dobio otkaz zbog šala sa seksualnim konotacijama sa zaposlenim ženama u nizozemskom klubu, a prema posljednjim informacijama, slične je trenutke imao i s nogometašicama.

Kako su tri nogometašice otkrile za nizozemski dnevnik Het Parool, Overmars je svraćao u salon za masažu gdje su si igračice mogle dopustiti veću intimu te je iz šale pipkao nekoliko njih.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

“Za njega je to bila šala, ali nije bilo pristojno”, rekla je jedna od nogometašica čiji identitet nije otkriven.

Druge dvije djevojke izjavile su da je Overmars u više navrata svraćao u salon za masažu i fizioterapiju gdje su uvijek bile igračice, a tamo je imao svu slobodu postupati s njima kako želi.

“Poznajem nekoliko igračica koje su imale slično iskustvo koje nije bilo u redu”, rekla je bivša nogometašica Ajaxa.

Podsjetimo, bivšeg nizozemskog reprezentativca su djelatnice u klubu optužile da im je slao fotografije svog polnog organa. Nakon skandala koji je isplivao u javnost dobio je otkaz, no na novi angažman nije dugo čekao budući da ga je belgijski Antwerpen angažirao kao sportskog direktora.

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!