NaslovnicaVijestiOVISNOST I ZLO NE BIRAJU: Golgeter Celtica prekinuo nogometnu karijeru!

OVISNOST I ZLO NE BIRAJU: Golgeter Celtica prekinuo nogometnu karijeru!

Napadač Celtica Leigh Griffiths prekinuo je svoju karijeru praktinčno preko noći sa samo 28 godina. Službeni razlog je “osobni problemi”, a neslužbeni izvori prenose kako je prekid usplijedio zbog ovisnost o kockanju.

Škotski gigant Celtic preko noći je ostao bez njihovog najboljeg napadača u ovom trenutku Leigh Griffithsa, razlog za eventualno posljednje zbogom nogometu, ne leži u sportskim povredama kao što je obično slučaj, nego zbog privatnih problema nogometaša, kako je službeno prenešeno.

PSV dovodi veliko, najveće pojačanje u historiji: U ekipu dolazi velikan evropskog nogometa!

Griffiths je sa 28 godina na neodređeno odlučio zalediti svoju nogometnu karijeru a englese novine prenose kako je prekid uslijedio zbog njegove teške ovisnosti o kockanju, jer se odlučio za terapijsko liječenje.

„Leigh je došao do točke u kojoj je njegov život postao borba. Mi smo mu dali svu profesionalnu podršku i pomoć ka vraćanju života na pravi put”, rekao je trener Celtica Brendan Rodgers.

Griffiths je bio vrlo važan član tima Celtica, budući da je u dresu Celtica na 203 utakmice postigao 104 pogodka. Griffiths je također standardni član škotske reprezentacije već nekoliko godina.

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!