NaslovnicaVijestiPSV dovodi veliko, najveće pojačanje u historiji: U ekipu dolazi velikan evropskog...

PSV dovodi veliko, najveće pojačanje u historiji: U ekipu dolazi velikan evropskog nogometa!

Trener PSV-a Eindhoven Mark van Bommel igra ključnu ulogu u uvjeravanju igrača koji će, za sadašnje nizozemski prvaka ali i kompletno nizozemsko prvenstvo, biti ogromno pojačanje.

Jedan od najvećih nizozemskih igrača posljednjeg desetljeća Arjen Robben bit će slobodan igrač iduće ljeto, ali nogometaš Bayerna još ne razmišlja o završetku karijere. Robben je u nekoliko intervjua već rekao da je igranje u zemljama u koje veterani idu da potpišu veliki nugovor, ne zanima, dok je povratak u Holandiju ostavio kao moguću opciju. Tako bi Robben slijedio primjer generacijskih prijatelja, kao što su Klaas- Jan Huntelaar, Dirk Kuyt ili Robin van Persie.

233 UTAKMICA 130 GOLOVA: Real u siječnju dovodi gol mašinu!

Robben je održao bliske kontakte sa svojim prvim profesionalnim klubom Groningenom, a njegova spremnost da se vrati u svoju domovinu također upalila alarm u klubu, koji bi i dalje omogućilo Robbenu da igra na visokoj razini.

„Mi smo bili u kontaktu s Arjenom preko našeg trenera, koji je igrao zajedno s njim u reprezentaciji i klubu. Robben je dobio našu poruku, na kraju, odluka će naravno biti samo njegova” rekao je direktor PSV-a Toon Gebrands, koji se nada da će Robben odabrati PSV za posljednji klub u svojoj karijeri.

Robben je u PSV-u skrenuo pažnju na sebe, gdje je igrao između 2002. i 2004. godine nakon čega je uslijedio transfer u Chelsea.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!